Як справлятися з ранковими набряками обличчя та втомою шкіри
Останнім часом після тривалої роботи за комп'ютером зранку з'являється помітна припухлість обличчя. Звичайний догляд та вмивання холодною водою майже не допомагають. Хто які засоби використовує для відновлення нормального вигляду?
5 Views

У мене була схожа ситуація через порушений режим сну та регулярні стреси. З власного досвіду можу сказати що універсальних рішень не існує. Спершу я намагався скоригувати раціон та питний режим але це вирішує проблему лише частково. Для локального впливу довелося вивчати склад різних косметичних продуктів. Мене цікавили саме клітинні компоненти які працюють з лімфодренажем і не викликають подразнення. Після аналізу багатьох варіантів увагу привернула одна маска проти набряків Schön Berg яка має освіжаючий ефект. Я користувався нею протягом місяця два рази на тиждень. Засоби такого типу дійсно допомагають трохи пришвидшити мікроциркуляцію та зняти ранкову важкість. Проте варто розуміти що це не панацея а просто додатковий інструмент підтримки. Ефект тримається деякий час але без системного відпочинку набряки повертаються. Склад виглядає збалансованим але перед застосуванням обов'язково треба робити тест на алергію.